POMPON ZEKO

Ovaj super jednostavan uradi sam idealan je za zabaviti i djecu i odrasle. Kako nam se sada bliži i Uskrs u obitelji često spominjemo uskrsnog zeku pa sam tako odlučila ovaj uradi sam podijeliti i s vama, supermamama. U ovom uradi sam projektu odrasli mogu izrezivati oblike iz kartona, a djeca lijepiti pompone po njima.  Pompone ćete naravno pronalaziti po stanu ili kući još danima nakon ovog uradi sam, ali glavno da se potiče kreativnost i zabavlja.

POTREBAN MATERIJAL

– karton, olovka, pomponi, univerzalno ljepilo, kist, škare

 

Na izrezani oblik iz kartona, u našem slučaju glava zeca namazati ljepilo pomoću kista. Mažite dio po dio. Zalijepite pompone jedan do drugoga. Od većih pompona možete oblikova oči i usta od zeca.

Ovakav šareni zeko biti će odličan ukras za dječju sobu. Na zid ga možete pričvrstiti pomoću patafixa ili objesiti na čavlić (u tom slučaju na zadnju stranu zalijepite kvačicu za vješanje slika).


MATEJA @fantea_diy

Moje ime je Mateja Fanuko i velika sam zaljubljenica u uradi sam, makrame i izradu ukrasa za dom. Živim u Zagrebu i skoro sam Purgerka. Mama sam troje djece, moji mali zabavljači: Nike Ene, Lee Marie i Davida Jana; supruga i poslovna žena. Moja dnevna rutina uključuje kreativu jer jako volim osjetiti kako se moja kreativna strana inteligencije zabavlja. U taj proces često bude uključena i moja obitelj, pogotovo djeca. To je jedan od trenutaka kada budem nasretnija mama na svijetu. U mom uradi sam ormaru imam materijala za sigurno 10-tak uradi sam projekata koji me čekaju da ih do kraja osmislim ili samo napravim. To me naravno ne zaustavlja kupovati nove materijale. Više o svemu možete vidjeti na www.fanteadiy.com i na mom Instagram profilu: @fantea_diy.