dok pročitate ovaj naslov, jedna Ergobaby Metro kolica su već sklopljena

Taman kad pomislite da ste uspješno zaplovili roditeljskim vodama, postoji još jedna prepreka koju trebate prevladati: sklapanje i rasklapanje kolica. Ne, to još nije olimpijski sport, ali nema razloga da ga se ne uvrsti na listu. Ako postoji jedna stvar koju sve mame brzo saznaju, to je da im trebaju kompaktna kolica koja će brzo sklopiti kad zatreba,  bez muke ponijeti po stepenicama i s lakoćom se s djecom kretati po gradu.

Većina roditelja već je odustala od nezgrapnih velikih kolica s kojima ne mogu ući u autobus ili tramvaj, nespretnih konstrukcija i kotača kojima je teško prelaziti zebre i pločnike. Roditelji više nisu raspoloženi za borbu s hrpom plastike i metala. Upravo zato oduševljeni su kolicima koja bez kompromisa pružaju funkcionalnost i istovremeno potpunu udobnost djeci: Ergobaby Metro kolica su poznatog američkog branda koja možete sklopiti jednom rukom u svega tri sekunde. Također lako možete držati dijete u jednoj ruci i preklopiti kolica s drugom rukom.

Lagana i praktična kolica imaju samo 6,3 kg, sklapaju se u kompaktni ruksak, a djetetu pružaju udobno mjesto za odmor uz spuštanje u ležeći položaj. Dobro je znati kako su to trenutno jedina kolica na tržištu koja je njemačka organizacija AGR potvrdila kao „Zdrava za leđa“ (“Back Healthy”) za bebu i roditelje.

Ergobaby Metro savršen je za ubrzani život u gradu i vikend putovanja. Zato je i postao neizostavan dio svakodnevice i nekih poznatih roditelja. Ella Dvornik bila je oduševljena Metroom na putu s Balie u Barcelonu, Neveni Rendeli olakšao je putovanje Italijom, a Jeleni Veljači Metro kolica olakšala su život na relaciji Zagreb-Beograd. U Ergobaby Metro kolicima vozi se i malena Maša, kći Jelene Perčin i Momčila Otaševića, a Toni obavezno zaspe u šetnji dok ga mama Nataša Janjić vozi. Koliko je lako u samo tri sekunde sklopiti i rasklopiti Metro kolica pokazale su nam i poznate mame Marijana Mikulić i Petra Kurtela objavom „321Metro“ videa na društvenim mrežama.

Uključite se i vi u „321Metro“ kampanju! 

Ergobaby je od 23.8. do 9.9.2019. pokrenuo akciju „321Metro“. Za one koji se odluče kupiti Metro kolica u akcijskom razdoblju očekuje popust od  321,00 kn na kupnju Metro kompaktnih kolica. Svi oni koji javno objave video sklapanja ili rasklapanja Metro kolica na Facebooku ili Instagramu uz #321Metro ulaze i u natječaj za  Ergobaby nagrade! Nagrada su vrhunski proizvodi iz Ergobaby obitelji: Ergobaby torba za pelene, Ergobaby vreća za spavanje ili Ergobaby Metro ruksak za kolica. Više o akciji potražite ovdje.

Drugačija od drugih

Ergonomski dizajn i udobnost za roditelje i bebe sinonim je za Ergobaby nosiljke, a niti kolica za djecu  Metro nisu iznimka. Ergonomska obilježja kolica uključuju pliš i udobno postavljeno sjedište s naprednom podrškom za više zona i podesivošću, kako bi beba imala  vrhunsku udobnost. Velika košarica za spremanje stvari, skriveni stražnji džep za manje predmete poput mobitela i novčanika, odstranjiva i strojno pranja tkanina i još mnogo toga stvari su koje će vas osvojiti na prvu ruku. Glatkoći vožnje doprinosi i ovjes na prednjim kotačima, te veliki stražnji kotači s poliuretanskim gumama koje se ne mogu probušiti. Metro Newborn Kit osigurava da ih možete koristiti i za novorođenčad i potrebno je samo dvije minute za pravilno postavljanje, bez posebnog alata ili dodataka.

Redovna cijena Ergobaby Metro kolica je 2 629,00 kn.