božićna čarolija s drvenim igračkama u omiljenoj trgovini supermama

foto: Pepper Atelier

U nedavnoj kolumni supermame Sonje, na Lupilu.hr, Sonja se prisjetila igračaka iz svog djetinjstva. „Imate li onu neku igračku iz djetinjstva, onu jednu, koja vas strelovito vraća u doba kada ste bili dijete, onu koja vas podsjeti i na miris doma dok ste se s njom igrali? Želim takvu igračku svojoj djeci. Onu jednu, posebnu, najdražu. Mislite li da je to danas moguće?“  Sa sigurnošću možemo reći – moguće je.
Od ovog ponedjeljka u Lidl trgovinama dostupna je kolekcija predivnih, drvenih igračaka za našu djecu. Drveni konjići, vlakovi s tračnicama, gusarski brod, dvorci, kućice za lutke i predivna kuhinja. Igračke s kojima bismo se i mi igrale.


U suradnji s Lidlom i kazalištem Trešnja, prije par dana, imale smo priliku izrađivati s našom djecom božićne ukrase u obliku omiljenog lika svake božićne priče – Orašarem.

Osim radionice, naša djeca imala su privilegiju poigrati se i otkriti svu drvenu čaroliju nove kolekcije igračaka koja je svake godine sve ljepša i sve šira, što nas posebno veseli, a sigurne smo da će posebno veseliti i naše najmanje.


Na radionici družila su se i djeca naših supermama blogerica Emilije Črepić @skare_i_makaze, poznate latinoamericane Ane Vladušić @anavladusic te Sonje Švajhler @supermama.sonja. Osim mama blogerica, Lidlovom kolekcijom igračaka oduševljene su i poznate mame Doris Pinčić Rogoznica i Marijana Mikulić.

Iako je bit Božića obiteljsko vrijeme, mir, ljubav i nježnosti na koje se često u užurbanom stilu života zaboravi, znamo koliko svako dijete razveseli pronaći poklon upakiran u najšareniji i najšuškaviji papir pod borom. Ove godine odaberite drvene igračke, pružite svojoj djeci trajnu uspomenu koju će nositi sa sobom kroz čitav svoj život.

Nova kolekcija igračaka dostupna je u Lidl trgovinama od danas.