zavirite u finjakovu božićnu bajku

Božićna bajka u poznatom zagrebačkom caffe baru Finjak vraća se u punom sjaju. Kao i svake godine odlučili su tematski zaokružiti božićnu priču. Vesela ekipa iz Finjaka ove godine pripremila je slatku malu poslasticu uz pomoć svojih cura iz Eventastica, a ovogodišnja tema je “Nebeska bajka”.

Posjetitelji će moći uživati u prizemljenim nebeskim balonima, sjesti u njih, fotkati se i popiti svoje najomiljenije kuhano vino ili možda prefinu vruću čokoladu.

Tu su se našla i dva olovna vojnika (George i Michael), kako ih od milja zovu, koji su neizostavan dio Finjakovog adventa i koji će i ove godine svirati bubnjeve…samo morate vjerovati da čujete njihovu pjesmu.

Čarobno svjetlo dolazi iz velike Lanterne u kojoj se možete fotografirati i ponijeti sa sobom dio tog svjetla.

Kutak za opuštanje, sanjarenje, ljubljene i maštanje ovoga puta je ispod velikog mjeseca kojeg su spustili samo za nas kako bi bili bliže zvijezdama!

Ovaj mali, ali slatki kafić, čuva još pregršt iznenađenja za svoje posjetitelje koje svake godine uveseljava novom bajkom. Ne možete otići, a da ne probate Finjakovu vruću čokoladu i kuhano vino koji su neizbježan dodatak svake zimske čarolije koje nam je ova ekipa pripremila.

A sad svi brzo u Vlašku 78 u najfotogeničniji Advent u gradu koji je službeno otvoren i zaista je vrijedan pažnje, i ne zaboravite Instagram fotkicu uz neizbježan hashtag #bozicnabajkaufinjaku.