supermame izbacile limitiranu kolekciju proizvoda za mame i tate

Ovaj kišni ponedjeljak u društvu smo prijatelja, suradnika i mama blogerica proslavile otvorenje našeg prvog pop up shopa i tom prigodom predstavile limitiranu božićnu kolekciju proizvoda nastalih u suradnji s dizajnericom Anom Tevšić Nauković.

U ponudi se osim već prepoznatljivih supermama lončića, mogu pronaći i majice koje su za ovu prigodu dobile kompletno novi redizajn (s ručno ušivenom etiketom na rukavu), bilježnice, ilustracije, čestitke no i dva potpuna nova proizvoda koji su oduševili sve prisutne.

Zahvaljujući suradnji s Karlom Purićem, najboljim hrvatskim barmenom i vlasnikom pržionice Four Wheel Coffee Roasters, napokon su i supermame dobile svoju kavu. Radi se o mješavini dvije vrste kava, Brazil i Costa Rica, sa aromom slatkog ananasa i džema od šljiva.

Naravno da smo mislile i na naše supertate! U suradnji s pivnicom Medvedgrad izbacile smo limitiranu ediciju božićnog piva za supertate.

Uz prigodne božićne čestitke na temu majčinstva i roditeljstva, naši novi proizvodi iz limitirane kolekcije idealan su božićni poklon za sve supermame i supertate.

Zahvaljujemo se našoj dizajnerici Ani Tevšić Nauković i Fravero ProPhoto za print.

Sve proizvode možete kupiti u Love, Ana studiju, Dežmanov prolaz 4, do 21.12.2019. Radno vrijeme 17h  -20h. Za online narudžbe javite se na instagram profil @allthatsnew.