instagram profili koji slave ljepotu i snagu ženskog tijela nakon poroda

pexels.com

Unazad par godina društvene su mreže prikazivale jednu sasvim nerealnu stranu majčinstva. Žene koje dan nakon poroda izgledaju doslovno savršeno, one koje sve stižu i one koje se uspijevaju vratiti u formu nakon samo nekoliko tjedana. Danas je situacija nešto drukčija. Danas tu pronalazimo sve više podrške, sve više iskrenih priča, stvarnih iskustava i stvarnih fotografija, ponekad bez ijednog filtera ili uljepšavanja. Za vas smo odabrali par instagram profila koji realno prikazuju i opisuju jedno od najranjivijih perioda u životu žena.

@takebackpostpartum Ovaj profil je svojevrsna Instagram galerija koja odaje počast strijama, majčinstvu i snažnim ženama. Profil koji prikazuje stvarnu necenzuriranu stranu majčinstva i postpartuma. Bez filtera.

 

@4thtribodies 4th Trimester Body Project projekt je posvećen educiranju, prihvaćanju i osnaživanju ljudi kroz priče i fotografije s fokusom na roditeljstvo i postpartum period.

 

@she_plusfive Brenda je mama petero djece, na kojem dijeli svoja osobna iskustva i body positive priče.

 

@leledoula  Jasmina i Jela dvije su doule na čijem ćete profilu naći savjete o porodu i svemu što dolazi nakon poroda. Podrška svim majkama u najranjivijim trenucima.

 

@lifeafterbirthproject Fotografski projekt nastao u čast postpartalnom razdoblju.

https://www.instagram.com/p/B8zGEVaCeyN/

 

@una.bridged Supermamu i doulu Unu nije potrebno puno predstavljati. Njezin profil pun je korisnih informacija i savjeta o pripremi za porod, samom porodu te svemu što dolazi nakon njega. Podrška svim ženama.