ispričat ću vam priču o životu jedne bočice

Ispričat ću vam priču o životu jedne bočice. Bočice koja svojoj vlasnici ili vlasniku puno znači. Znači izvor hrane, znači osmijeh, znači veselje, a često znači i utjehu.

“Moja beba, kada je bila jako, jako mala, rasla je uz moje prsi. Moj maleni dječak, kako je bivao sve veći i jači, sve odrasliji i ozbiljniji, koliko to može biti za jednu bebu, počeo je iskazivati i simpatije prema bočici, kako bi se umorna mama malo odmorila, a kako bi tata osjetio koliko je lijepo gledati svoje maleno djetešce i hraniti ga. Kako je moj beba dječak rastao, tako je počeo papati i druge namirnice, ali bočica je ostala kao utjeha. Prvo mu je služila kao izvor hrane. Zatim mu je služila za ublažavanje svrbeži kod rasta zubića. Znao je satima žuljati zube o sisač bočice. Zatim je otkrivao što sve radi ta bočica kada, recimo, stisne sisač o stol, pa iscuri voda. Pa je na taj način naučio stvarati nered. Nosio je tu bočicu posvuda. U parkić, na ljuljačku, u auto. Vozio ju je na svojim bagerima. Svaka mamina torba imala je barem jednu bočicu unutra, za slučaj da u onoj, dječjoj torbi, slučajno nekako nestane njegova bočica. I dan danas on ujutro kada se probudi, voli uzeti svoju omiljenu bočicu i popiti malo ugrijanog mlijeka, iako zna već piti iz čašice. To su naši jutarnji rituali. Za mamu kava, a za malog dječaka bočica mlijeka. Naša rutina. Znam da će on tu svoju bočicu pamtiti i kada odraste, baš kao što ja pamtim onu plavu dudu iz svojeg djetinjstva.”  

Bebin život svodi se na trčanje, igranje, ljuljanje, šetnju parkićem, kupanje, hranjenje i na kraju – spavanje. Svakom roditelju je poznat onaj neutješni plač kada se bočica zavuče pod kauč i sakrije s gomilom autića, izgubljenom čarapicom i ponekim komadićem keksa ili kada je zaboravimo u autu. A isto tako nam je svima poznato ono oduševljenje na bebinom licu kada vide svoju omiljenu bočicu punu mlijeka.

Bočica je zapravo jedna od prvih investicija u koje roditelji ulažu kada saznaju da im stiže beba. Istražuju i žele za svoju bebu samo najbolje. Police trgovina prepune su različitih vrsta bočica i teško se odlučiti za onu koja će odgovarati bebi, a i roditelju ulijevati povjerenje. Supermame već godinama s punim povjerenjem odabiru Philips Avent bočice.

Upoznajte tri bočice Philips Aventa. Anti Kolik, Natural i Natural staklena bočica

Kada pored sebe imate novorođenče nema ljepšeg od onog osjećaja povezanosti kada ga gledate, dok ga hranite. Mame koje doje, u slučaju kada su preumorne od neprospavanih noći ili kada moraju nešto obaviti same, mogu odabrati bočicu koja će za njihovu bebicu biti idealna. Majčino mlijeko bebe mogu dobiti i s Anti Kolik bočicom koja dolazi s posebnim Airfree ventilom koji sprječava stvaranje balončića zraka i time smanjuje probleme poput kolika, plinova i refluksa i time pruža puno ugodnije iskustvo hranjenja. Između ostalog, ova bočica omogućava i hranjenje bebe u uspravnom položaju.

Natural i Natural staklena bočica su idealne bočice za kombinaciju dojenja i hranjenja na bočicu. Njihovi sisači fleksibilnog su dizajna koji simulira prirodno zahvaćanje za lakše kombiniranje dojenja i hranjenja na bočicu. Omogućava prirodne peristaltičke pokrete jezika slične kao kod dojenja. Ove bočice imaju široki sisač koji oblikom podsjeća na majčina prsa, pa je protok mlijeka spor, jednak kao i kod dojenja kako se beba ne bi ulijenila na prsima.

Cilj Philips Avent-a je pomoći roditeljima i pružiti djeci ugodno iskustvo hranjenja, omogućiti majkama da dulje doje, te podržati blagu tranziciju s dojenja na hranjenje bočicom. Supermame su odabrale. A odabrale su Philips Avent.

Također podsjećamo sve roditelje da je izuzetno važno održavati higijenu bočica te ih redovno čistiti i sterilizirati.

Ostanite doma i svojoj bebi naručite bočicu putem web shopa Svijet Beba gdje vas do 30.4 očekuje popust od 20% na cijeli Avent asortiman.

Više informacija pronađite ovdje.

#ostanidoma