stiže ljeto, jeste li nabavili kapice s UV zaštitom? saznale smo gdje ih možete kupiti

Iza Topsija krije se jedan veseli tata Robert i kreativna mama Mateja, osnivači web trgovine www.topsi.hr. Roditelji su troje djece i s pojavom toplijeg vremena, već u rano proljeće, svoju djecu kreću štititi od UV zračenja. “Nikada nismo bili u potpunosti zadovoljni sa zaštitom kroz kreme jer djeca nemaju toliko strpljenja za mazanje pa ih ne bismo uspjeli namazati kao treba, ili ih ne bi uspjeli namazati svaka 2 sata.” govori mama Mateja.

I tako je taj simpatičan par jednog ljeta krenuo u potragu za nečime što bi osjetljivu dječju kožu njihove djece još bolje zaštitilo. Pregledavajući ponudu u Hrvatskoj zaključili su da kapa, šešira i odjeće s UV zaštitom kod nas ima malo i da je sreća ako je uspiju kupiti. Nastavili su potragu u inozemstvu te su tako naišli na njemačkog proizvođača Sterntaler, oduševili se 100% pamučnim kapicama s UV 50+ zaštitom i jednostavno odlučili osnovati Topsi i ponuditi takve proizvode i hrvatskim obiteljima.

Topsi danas predstavlja veseli web shop koji u svojoj ponudi ima kape i šešire te kape i majice za kupanje s UV 50+ zaštitom. Topsi raste iz sezone u sezonu. U početku je nudio kape renomiranog njemačkog proizvođača Strentaler, a od ove godine pridružio mu se još jedan brand, točnije Tuttu također sa 100% pamučnim kapama s UV zaštitom.

U ponudi na www.topsi.hr mogu se naći i kape s UV zaštitom za odrasle. Na Topsi web shopu možete čitati i blog s edukativnim člancima od UV zaštiti.

Kod odabira proizvoda tata Robert uvijek je fokusiran prvo na kvalitetu, a zatim na dizajn.  Uvijek se trudi ponuditi što veću lepezu proizvoda s maksimalnom zaštitom, točnije UV 50+. Rado pomogne i kada netko ima individualan upit i traži nešto specifično.

“A najvažnije od svega”, zaključuje tata Robert, “naša su djeca sada zaštićena upravo onako kako smo to željeli, u potpunosti.”

Kapa traktor

 

Kapa plava – svjetlo plava, s dva lica

 

Šeširić na savijanje Fancy