zavirile smo u novu kolekciju božićnih igračaka naše omiljene trgovine!

foto: Pepper Family

Stiglo je vrijeme hladnih jutara, osjećaja zime na crvenom, promrznutom nosu, stiglo je vrijeme prevelikih, kašmirastih šalova i pahuljastih čuperaka na vunenim kapicama. Ali stiglo je i vrijeme kada mi roditelji počinjemo s osluškivanjem naše djece. Jer, možda kroz igru načujemo tihe želje skrivene u tim malenim glavicama, pa na božićno jutro još posebnije uživamo u svjetlucajućim i uzbuđenim pogledima uz zvukove šuškajućeg ukrasnog papira.

Supermame posebno vole ovo doba godine zbog kolekcije drvenih igračaka koje stižu u Lidl. Ove godine smo uspjele nešto ranije zaviriti u čaroliju koju nam pripremaju i moramo vam priznati – oduševljene smo.

Drvene kućice koje podsjećaju na filmove s djevojčicama duge, platinaste kose, savršenih loknica i velike, karirane mašne, kratkih haljinica istog uzorka kao i one mašne na glavi, dokoljenki s čipkanim rubovima i savršeno ulaštenih, lakiranih cipelica.

Predivni retro biciklići koji podsjećaju na duge, uvinute ceste koje zovu na avanture. Drvene tračnice i vlakić koji potiho trubi pored božićnog drvca, dječaci koji razigrano pričaju svoje priče i putovanja zemljama kroz koje je taj vlak prošao…

Volimo Lidlove drvene igračke jer prizivaju toplinu doma, obitelji i ljepljive poljupce od slatkih fritula.  Volimo ih jer prizivaju maštu. Ove godine, poklonite maštu svojoj djeci.