zašto je bolje prati zube s električnom soničnom četkicom za zube?

Briga o sebi je izuzetno važna, ima brojne pozitivne učinke na naše fizičko, mentalno i emocionalno zdravlje, a nekako prvo ta briga o sebi padne u zaborav u užurbanosti života, osobito od kada postanemo roditelji. Vrlo lako kliznemo u to stanje šeste brzine. Zastanimo malo i zapitajmo se kako se osjećamo kada napravimo nešto za sebe? Ne mora to biti ništa veliko, ali osjećaj brige o sebi je divan, zar ne?

Što znači briga o sebi?

Redovita tjelesna aktivnost, pravilna prehrana i održavanje higijene pomažu nam izgraditi pozitivno samopoštovanje i samopouzdanje. I taj osjećaj njege pomaže nam da se nosimo s izazovima i postignemo svoje ciljeve. Neka to bude prvi korak ljubavi prema samome sebi. Time brinemo i o svojem mentalnom zdravlju.

Dan započinje jutrom, a jutro započinjemo njegom svojeg oralnog zdravlja.

Nedavno smo imale priliku moderirati event i prisustvovati predstavljanju predivne Philips Sonicare Prestige limitirane četkice za zube, a danas dijelimo s vama mali unboxing i informacije o tome koje su prednosti pranja zubiju električnom, soničnom četkicom za zube.

Unboxing limitirane Philips Sonicare Prestige četkice za zube

Roza kutija s trešnjinim cvijetom, kao podsjetnikom na kratkotrajnost života i važnost uzimanja vremena za sebe i brige za sebe u sebi sam uređaj – Philips Sonicare Prestige električnu soničnu četkicu za zube, sofisticiranog dizajna i nježne roze boje.

Osim toga, u ovom, limitiranom pakiranju nalazi se i linija proizvoda za njegu tijela Loccitane – losion za tijelo i kremica za ruke.

Osim samog glavnog uređaja, u kutiji se nalazi i punjač koji omogućava bežično punjenje. Samo postavite četkicu u držač i ona će se automatski puniti. Ovo je izuzetno praktično jer eliminira potrebu za kabelima i osigurava da vam četkica uvijek bude spremna za upotrebu. Ujedno dobijete i dva nastavka za pranje zubiju.

Dio koji je nas posebno oduševio je predivna putna kutija, roze boje s crtežima trešnjinog cvijeta. Ova kutija omogućava sigurno spremanje četkice i jednostavno nošenje tijekom putovanja. Pruža dodatnu zaštitu četkici i omogućuje da održavate svoju oralnu higijenu čak i dok ste izvan kuće.

Sve ove komponente kombiniraju se kako bi nam pružile cjelovito i napredno iskustvo pranja zuba s Philips Sonicare Prestige električnom soničnom četkicom za zube.

Evo zašto je bolje prati zube s električnom soničnom četkicom za zube.

Električna sonična četkica za zube koristi učini nevjerojatnih 62.000 pokreta u minuti kako bi uklonila plak s površine zuba i između zuba. Ove vibracije stvaraju mikro-strujanje koje omogućava četkici da prodre dublje u prostor između zuba i dosegne teže dostupna područja. Kao rezultat, električna sonična četkica za zube često je učinkovitija u uklanjanju plaka od ručne četkice.

Pridonosi boljoj oralnoj higijeni desni. Nježne vibracije četkice stimuliraju desni i potiču protok krvi, što može smanjiti upalu i poboljšati njihovo zdravlje.

Jednostavna je i praktična za korištenje.

Poticaj za redovito pranje zuba: Neki ljudi imaju tendenciju da brzo pređu preko pranja zuba ručnom četkicom, često zanemarujući preporučeno vrijeme pranja. Električna sonična četkica za zube može pružiti dodatan poticaj za redovito pranje zuba jer mnoge od njih imaju ugrađeni tajmer koji vas podsjeća da perete zube dugo.

Više informacija potraži OVDJE.

Fotografije: Ivan Črepić