OURLET BLEU – MOĆ, OZBILJNOST I SAMOPOUZDANJE ZA SVAKU SUPERŽENU

Do sada ste mogle primjetiti kako smo velike ljubiteljice domaćih kreatora i superžena poduzetnica, tako da smo i ovaj ponedjeljak za vas pripremile pravu modnu poslasticu. I dalje smo u volanima, haljinicama slobodnih krojeva, romantičnim i zanosnim. Predstavljamo vam OurletBleu. 

Iza francuskog imena OurletBleu, značenja “plavi porub”, nalazi se mlada dizajnerica iz Zagreba, Nika Maljenović. Samozatajna i fatalna, kao i njezine kreacije, Nika nas je osvojila na prvu.
Kaže kako se na plavu boju odlučila jer ona za nju predstvalja moć, ozbiljnost i samopouzdanje.


Nika je od malih nogu pokazivala interes prema modi, te je nakon završene srednje škole, upisala visoku školu modnog dizajna, te odmah započela sa dizajniranjem prve kolekcije. U svome poslu ne bi izdvojila ništa sto joj je “najbolje”, jer ono “najbolje” počinje od samog početka, od same inspiracije pa do završetka kreacije. Upravo ta ljubav se i primjeti u svakoj njezinoj kreaciji. Na pitanje odakle crpi inspiraciju, odgovara “pratim svjetske modne trendove, ali inspiracija uvijek nekako dolazi iz ljudi koji me okružuju”.

Nikine kreacije nastaju “u trenutku”. Omiljena kreacija joj je haljina Dionis, što u prijevodu znači “zanos”, haljina koja odiše elegancijom, a u isto vijeme i seksipilom.

Kakvi su Nikini planovi za budućnost? “Planovi za moju budućnost su jako veliki. Voljela bih putovat svijetom, upoznavati ljude i modu. Svakako se u budućnosti vidim sa svojim OurletBleu kreacijama.”
Niki želimo da ostvari sve snove i da nas i dalje zavodi svojim novim kreacijama.