SAN KOZMETIKA ZA SVAKU SUPERMAMU

Sve je u blagdanskom raspoloženju, a mi dajemo svoj prijedlog za poklon Supermami. San kozmetika, izbacila je divan novitet – Maslac za tijelo Mirisni medenjak i piling za tijelo. Kada čitava kuća miriše na božićne kolačiće, zašto ne bi i mi? SAN PRIRODNA KOZMETIKA se proizvodi u Hrvatskoj prema originalnoj recepturi mr.sc. Jagode Ćerić,mag.pharm. Plod je dugogodišnjeg iskustva i rada, te ljubavi prema prirodi i ljekovitim sastojcima iz prirode. SAN PRIRODNU KOZMETIKU možete pronaći u ljekarnama u cijeloj Hrvatskoj ili na www.san10.hr, a proizvodi je tvrtka SAN-10 d.o.o. iz Čakovca, Međimurje.

SAN BODY CARE Maslac za tijelo MIRISNI MEDENJAK

Po otvaranju pakiranja miris božićnih kolača će ispuniti cijelu prostoriju. Neka vam uz ovaj maslac za tijelo božićni blagdani budu cijelu godinu, jer koža će vam se nakon njegovog nanošenja na tijelo sigurno tako osjećati. Oduševljeno, razdragano i opušteno tijelo učinit će da i vaš um obuzmu blagdansko veselje i sreća.

SAN BODY CARE maslac za tijelo MIRISNI MEDENJAK će okupirati vaša osjetila i zavrtiti vam glavom prije nego ga namažete na kožu. Prirodni mirisi cimeta, klinčića i toplih bakinih medenjaka, te ulja makadamije, lješnjaka i kokosa zvuče kao sastojci za bogati slavljenički kolač, ali uz ulje kukuija i mango maslac čine kombinaciju koja će nahraniti i najzahtjevniju kožu.

Kukui ulje oporavlja suhu kožu, a u tradicionalnoj upotrebi se koristi za umirivanje iritirane kože, te smirivanje raznih njezinih stanja. Mango maslac će također umiriti i nahraniti kožu, a pomaže i da se izravnaju nabori i bore na njoj. Ulja kokosa, makadamije i lješnjaka su sastojci koji će uvijek doprinjeti dobrom i zdravom stanju kože svojim hidratacijskim i hranjivim svojstvima. Za potpuni užitak preporučamo koristiti maslac nakon SAN BODY CARE pilinga za tijelo MIRISNI MEDENJAK.

SAN BODY CARE PILING za tijelo MIRISNI MEDENJAK

Čini kožu mekom, mirisnom i glatkom za pojačani osjećaj ugode

Upotrebom SAN pilinga za tijelo MIRISNI MEDENJAK će se vaša koža osjećati osobito počašćenom. Za kraljevski tretman su zaslužni sastojci koji dolaze s dalekih Himalaja i oni tako bliski koji kao da dolaze iz bakine kuhinje. Ugoda u osjetilima i mekana, svježa koža dovest će do opuštanja nakon i najnapornijeg dana.

SAN piling za tijelo MIRISNI MEDENJAK uklanja stanice mrtve i suhe kože, te hrani i vlaži kožu na prirodan način u čemu pomažu himalajska sol, ulja makadamije, kukuija i lješnjaka. U isto vrijeme prirodni mirisi toplih bakinih medenjaka će okupiraju vaša osjetila i pružaju vam ugođaj poput onog iz bajke.

Trljanjem himalajske soli u tijelo uklanjamo mrtve stanice kože, pomažemo da se koža obnovi i uklanjamo neželjene čestice s nje. Kukui ulje će pomoći da se koža brže obnovi i da se umiri. Ulja makadamije i lješnjaka hidratiziraju o hrane kožu. Nakon upotrebe preporučamo SAN maslac za tijelo MIRISNI MEDENJAK za potpunu hidrataciju i prehranu kože.