MY DREAM – NAKIT IZ SNOVA

Modni dodaci poput broševa i detalja za kosu, postali su ponovo popularni prije nekoliko sezona. U mnoštvu detalja, nama je za oko zapeo brand My Dream iza kojeg se nalaze sestre Milica i Sanja. S ovim superženama smo popričali kako su krenule s izradom nakita.

Izradom nakita smo se počele baviti u trenutku najveće obiteljske tragedije. To nam je bio bijeg od stvarnosti. Danas, volimo reći kako je “My Dream” uspomena našoj mami i da upravo kroz My Dream ona živi zauvijek.”

My Dream nudi pregršt divnih modnih detalja, od broševa i naušnica, do kruna za onaj poseban dan u životu svake mlade žene – vjenčanja. Sestre su se podijelile u izradi, pa su tako Milićini omiljeni komadi za izdradu broševi, a Sanja više voli izradu kruna.

“Proces izrade je dugotrajan i iziskuje preciznost i urednost. Estetika je na prvom mjestu i urednost ručnog rada je naša prepoznatljivost. Neki komadi se izrađuju i po dvadeset radnih dana, ali ti komadi se rade sa posebnim materijalom i nisu za naše tržište.”

My Dream u svojoj ponudi ima broševe, ogrlice, krune, naušnice i narukvice. Ono što je temelj ovog brenda uz ljubav, je i originalni izraz u dizajnu na koji su Milica i Sanja jako ponosne. “Biti prepoznatljiv i neuporediv  je znak da ste stvorili pravi brend. Baš zbog te činjenice nas i biraju klijentice i njihov broj iz dana u dan je sve veći i veći.”

Na pitanje što planiraju u budućnosti, ove superžene su rekle: “Plan nam je bio da se proširimo na tržišta van Crne Gore i u tome smo uspjele. Dostavljamo po čitavoj regiji. Sada imamo planove u proširenju posla, ali kod nas sve to ide korak po korak. Ne volimo preskakati stepenice da bi stigle na neki zamišljeni vrh, jer bi to značilo da smo sve snove ispunile, a to iskreno, još ne želimo.”

Zanimljiva činjenica je da je Sanja mama desetogodišnjaka koji također sudjeluje u procesu izrade nakita, tako da se broš sova zove “Ogijeva sova snova” i broš kompas je Ögijev kompas snova” koje je on sam nacrtao. Ti broševi su izrađeni  baš po njegovom crtežu.

Kako Sanja i Milica uspijevaju u poslu kažu kako imaju veliku podršku i razumijevanje obitelji, jer često rade i po 16h dnevno. Kažu kako se sve sa dobrim planom i organizacijom može postići. “Naš posao je rađen s ljubavi i puno truda, mislimo da svatko tko je s nama razgovarao o poslu je i sam zaključio da je ljubav temelj branda My Dream”.