O’DIJELO – NAJKREATIVNIJA ODIJELA PO MJERI

Muškarci u odijelima više nisu monotoni “man in black” nego frajeri s dobrim sakoima, nekim drukčijim krojevima hlačama, odjeveni po mjeri koji  itekako paze na svoj stil – no nisu izgubili na muževnosti.
Ako ste jedan od onih “juppieja” koji žele odijelo po mjeri, a to se svakako isplati jer poslovni look zahtijeva savršenu siluetu stoga tu je hrvatski brend O´dijelo, urbana, elegantna i sofisticirana odijela sa personaliziranom podstavom skrojenoj po želji.

Ideja o pokretanju brenda prvenstveno muških pa  potom i ženskih odijela  nastala je nakon što sam poželjela ponuditi muškom dijelu publike odijela po mjeri koja će istovremeno izvana biti casual i elegantna , dok njihova unutrašnjost odražava njihove strasti i dati tu urbanu notu. Brend O´dijelo dobro je poznat muškarcima u Istri , a i dalje koji se prepuštaju custom made izradi i sudjeluju u svim procesima kreiranja“- otkriva Anja

Neograničena kreativnost koju pružaju, njihov je najjači adut te je stoga odabir sve većeg broja muškaraca sa stilom. Nova kolekcija temelji se  na minimalizmu u kombinaciji s modernim i efektnim detaljima.

U ulozi muških modela u ovoj su se kolekciji našli Dominik Ban i poznati chef Ivan Zidar koji je odijelima dao dozu muške profinjenosti i urbanosti.

O´dijelo brend dostupan je na stranici https://www.instagram.com/odijelo/

Fotografija: Renata Bule
Hair: Pjerika

Model: Ivan Zidar, Dominik Ban