#MOMDERMCLASS by La Roche Posay

“Zašto moje dijete ima crvenilo na koži, što to znači, gdje da potražim savjet – možda kod doktora, pedijatra ili da pitam Google? ” Mame često u situaciji, kada su suočene s različitim simptomima na koži beba i djece, ne znaju što poduzeti, stoga savjete i odgovore traže na internetu. Međutim iako se u tom trenutku internet čini kao najbrže rješenje, nije nužno uvijek i najtočnije.  Takvi nestručni savjeti dodatno pogoršavaju postojeću situaciju, umjesto da ju poboljšaju. Upravo je zato La Roche-Posay, brand koji brine za kvalitetu života osjetljive kože od prvog dana života, organizirao prvi #MOMDERMCLASS događaj na kojem je uz podršku stručnjaka odgovorio na najčešća pitanja mama vezano za njegu kože beba i djeca.

Da bi odgovorili na najčešća pitanja roditelja vezana uz kožu beba i djece La Roche-Posay je pozvao pozate mame i mame blogerice, koje su iz vlastitog iskustva te iskustva svojih čitatelja i sljedbenika govorile o problemima suhe, jako suhe te atopične kože.

Na njihova pitanja su odgovarali stručnjaci La Roche-Posay Adria tima, Svjetlana Arh –  Brand Direktorica,  Dunja Kokotović –  Product Manager te Prim. dr.sc. Nives Pustišek spec. Dermatolog i venerolog, subspecijalist dječje dermatologije s Klinike za dječje bolesti Zagreb.

Ugodno edukativno druženje bilo je otvoreno i za širu javnost putem FB live platforme na stranicama La Roche-Posay Hrvatska na kojima su  i ostali roditelji imali mogućnost pratiti i postaviti pitanja te dobiti  stručnne odgovore na najčešće postavljena pitanja koja su mame-blogerice prikupile putem svojih kanala. Čitavu snimku live prijenosa intervjua sa dermatologom možete pogledati na:https://www.youtube.com/watch?v=IVSWUX0XTYs