SUPERMAME PROSLAVILE PRVI ROĐENDAN

Iako je naš prvi rođendan bio točno 11.1.2018. godine, proslavili smo ga tek sad. Kako naše supermame žive na raznim dijelovima svijeta, čekale smo trenutak kada će se sve skupiti u našem malom gradu. I dočekale smo taj trenutak. Neke su doputovale iz susjedne nam Slovenije, kako bi nam pružile podršku, neke iz Italije, a neke čak iz daleke Nizozemske. Bilo je tu superbeba, a i par supertrudnica. 

Druženje je započelo u najhladnije jutro ove godine, u najbajkovitijem kafiću u Europi, Finjaku, u društvu naj supermama, te smo ga zasladile s najslađim delicijama u izvedbi Cupcakes Fairytales ukrašenim personaliziranim topperom Vrhovi Za Torte, najomamljivijeg vina s prepoznatljivim imenom u izvedbi Hola Design Studio, najvećih poklona i najboljih fotografa Pepper Weddings. Primijetili ste da koristimo prefiks “naj” za sve. Jer, upravo je bilo tako. Jer svaka supermama zaslužuje ovakav tretman.

Želimo i dalje raditi i stvarati zajednicu jakih superžena, supermama koje se trude biti najbolje što mogu i koje pritom nebrojeno puta pogriješe i ne srame se to priznati. Podupirati se i biti tu jedna za drugu, jer samo tako možemo stvoriti zdravu okolinu u kojoj će i naša djeca odrastati.

Sretne smo jer uveseljevamo, ne samo naše kolumnistice i mame blogerice, već i vas, naše supermame čitateljice. Radujemo se svakoj vašoj pozitivnoj poruci koju nam pošaljete, svakom vašem mailu, svakoj kritici koja nas motivira da budemo još bolje i još kreativnije. Zato vam HVALA. Hvala našim supermamama blogericama, koje pišu za nas, hvala što dijelite svoja iskustva i time pomažete onoj, jednoj, nervoznoj i umornoj mami. Hvala što joj svojim tekstovima izmamite osmijeh na lice.

Trudit ćemo se i dalje ostati ovakve kakve jesmo, vođene ljubavlju prema našoj djeci i prema pisanju.

Za kraj, hvala našim dragim suradnicima La Roche Posay, Evitas, Hajdi.hr i All4kids na podršci!

#jasamsupermama

Foto by Pepper Weddings