DJEČJA SOBICA IZ SNOVA

Pronašli smo još jednu predivnu dječju sobicu, prepunu detalja, koju će vrlo brzo ispuniti dječji smijeh, u kojoj će se stvarati puno uspomena, u kojoj će se napraviti kilometri i kilometri koraka dok će se uspavljivati jedan mali dječak.

Ponosni vlasnici te male sobice i #brojimojošsitno do novog života, supermama blogerica Slađana (@sweetmama_blog) i supertata Filip (@filipgrzincic_) su mladi bračni par iz Rijeke. Odlučili su slijediti svoje snove, dali su otkaze, otvorili svoj obrt, te hrabro koračaju vlastitim putem već više od godinu dana.

Na život gledaju na šaljivi način, te kod njih ne manjka smijeha i zabave što se vidi iz njihovih veselih instagram profila. Uzbuđeni su jer im u život kroz par dana dolazi jedno malo čudo s kojim planiraju proći cijeli svijet i uživati u novim avanturama koje život nosi, a mi im u tome želimo puno sreće.

Dječju sobicu svog malog dječaka uredili su najljepšim detaljima, a posebno nas je raznjenio medo kojeg je supertata Filip pomno crtao. Krevetić su opremili Dada&Rocco ogradicama i posteljinom, ukrasne police pronašli su u Bauhausu, a sitne detalje poput lampice u obliku sladoleda kupili su u Svijet beba.

Ova dječja sobica je prava inspiracija.