MALENI DODIR, VELIKA LJUBAV

Dodir je prvi kontakt sa djetetom, čaroban trenutak koji se pamti čitavog života. Potpun, prirodan i nježan. Taj dodir i miris bebine kože podsjeća na sreću. Zato je važno da koža naših najmanjih bude zaštićena, njegovana i ljubljena, baš kao što i treba biti.

Čime njegovati kožu naših najmanjih od izrazite je važnosti za svaku od nas. Prirodni sastojci sa što boljom i učinkovitom zaštitom, najvažniji su kriteriji. Afrodita baby linija je razvijena u suradnji sa mladim supermamama koje su s velikim povjerenjem isprobale proizvode na vlastitoj koži i na koži svoje djece te ih sa zadovoljstvom upotrebljavaju kod svakodnevne njege.

Nježne formule sa visokim udjelom prirodnih sastojaka, razvijene u vlastitim laboratorijima Kozmetike Afrodita sa velikom mjerom ljubavi i odgovornosti, njeguju, štite i maze kožu beba, djece, trudnica i mama.

Proizvodi sadrže visoke udjele 100% prirodnih sastojaka udružene u iznimne formule koje osjetljivoj dječjoj koži nude učinkovitu zaštitu i nadasve nježnu njegu.

  • karité i kakao maslac
  • bademovo, kokosovo, suncokretovo, jojobino ulje i ulje bijelog limnanta
  • eterično ulje lavande
  • ekstrakti BIO nevena, cvijetova lipe i pamuka

Svi proizvodi su bez parabena, parafina, silikona, SLS/SLES-a, boja i parfumirani su sa hipoalergenim parfemima zbog kojih je mogučnost pojave alergija manja. Nadasve nježne, a učinkovite formule su i dermatološki te pedijatrijski testirane što potvrđuje njihovu visoku toleranciju prema osjetljivoj koži.

 

ZA BEBE I MAME

BADEMOVO ULJE i 100% PRIRODNA MAST primjereni su i za njegu trudnica i mama jer pomažu kod sprječavanja nastanka strija.

Nježne formule s brižno izabranim prirodnim sastojcima njeguju, čuvaju i maze kožu beba, djece, trudnica te mama dojilja. 

Neka vas NOVI proizvodi prate na svakom koraku – od blaženog stanja do nezaboravnih dječjih doživljaja!

 

webshop.afroditacosmetics.com