Supermame i sretna djeca u Westinu

FOTO: FILIP GRŽINČIĆ

Dugo najavljivana konferencija i sajam Sretno dijete, održana je prošli vikend u hotelu Westin. Posjetile smo sajam i oduševile se ponudom za novopečene roditelje, a susrele smo i neka od nama već poznatih lica poput Hajdi.hr, Lafaboo, Baobaby (Minigreeny), Dada&Rocco.

Supermame su na ovom sajmu imale čast biti i dio panela pod pokroviteljstvom Philips Aventa, branda koji mame prati od samih početaka i olakšava avanturu koja svaku mamu i bebu čeka.

Na panelu pod nazivom “mame blogerice i online zajednice” sudjelovale su neke od naših omiljenih blogerica – Lorena Franjić @lorena_m_f koja je ujedno na sajmu uređivala instagramski kutak za djecu, zatim Petra Ninčević @lipstick_mom_petra, Martina Ostojić @frecklesinmymind kao predstavnica fitness mama blogerica, te nam je iz Rijeke doputovala Slađana Gržinčić sa svojim Leonom i supertatom Filipom koji je ujedno i zaslužan za ove neslužbene trenutke smijanja i jako dobrog druženja.

Tema panela, kao što smo navele – blogosfera, zašto je svaka od nas krenula u otvaranje bloga, što blog donosi i ono pozitivno i negativno, sve to smo raščlanile do u tančina u punih sat i pol trajanja panela. Oduševljene smo i angažmanom mama koje su nas slušale, kao i podrškom ostalih instamama i mama blogerica koje su to nedjeljno popodne odvojile da bi nam pružile podršku. To je još jedan dokaz ženske solidarnosti koja je u našoj zajednici sveprisutna.

Zahvaljujemo se ovim putem i organizatorima sajma i konferencije Sretno dijete na pozivu, mi smo se odlično zabavile, a sigurne smo da je i svatko od vas tko je posjetio sajam, mogao pronaći nešto za sebe i svoje najmanje.