besplatna aplikacija uz koju vaša djeca neće zaostajati s učenjem u vrijeme koronavirusa

Škole se ‘zatvaraju’, nastava se provodi putem TV programa, a sve to samo nekoliko mjeseci nakon općeg obrazovnog štrajka koji je obilježio početak školske godine 2019./2020.

Hoće li djeca uspjeti završiti ovu, tako turbulentnu, školsku godinu sa svim znanjem koje bi trebali steći prema kurikulumu? Nažalost kornavirus doveo nas je do situacije u kojoj jesmo i koju ne možemo kontrolirati, ali zato možemo pomoći djeci, roditeljima, profesorima i školama u izvršavanju zadataka i smanjenju mogućih zaostataka koji bi se mogli dogoditi zbog poduzetih mjera opreza u zaštiti od prenošenja koronavirusa.

Potreba za digitalizacijom obrazovanja sada je još izraženija.

Mogućnost učenja iz udobnosti vlastitog doma uz internet vezu i računalo ili pametni telefon upravo je postalo moguće jer je poduzeće Edulab d.o.o., novoosnovani startup, stvorilo proizvod pod imenom EduLab Lemon, digitalnu mrežu znanja.

EduLab Lemon je platforma za organizaciju i provedbu e-instrukcija za učenike i studente, te kao online aplikacija pruža uslugu obrazovanja u realnom vremenu putem audio-video veze. Pružateljima i primateljima instrukcija, te njihovim roditeljima (skrbnicima) ukoliko se radi o maloljetnim osobama EduLab Lemon pruža mogućnost pronalaska najpogodnijeg instruktora prema traženom predmetu, iskustvu, cijeni i drugim kriterijima, dogovaranje termina, te pohađanje samih instrukcija neovisno o lokaciji.

Stvaranje profila na EduLab platformi biti će potpuno besplatno za sve korisnike do daljnjega to jest dok se situacija oko koronavirusa ne smiri i dok se održavanje nastave u školama i na fakultetima ne vrati svom normalnom toku. U procesu smo prikupljanja instruktora pa pozivamo sve zainteresirane da se registriraju kako bismo djeci ponudili što veći izbor.