INSTAMAMA NAJSLAĐIH BLIZANACA NA INSTAGRAMU

Anamariju ste već imali priliku upoznati kad je s nama podijelila kako je to biti supermama blizancima, a opisala nam je i svoje iskustvo putovanja s djecom u Italiju. Danas vam predstavljamo njezin IG profil @anamarie3001 posvećen majčinstvu i njezinim preslatkim jednogodišnjim dječacima koji će vas osvojiti na prvi pogled.

Izjavila si da provodiš previše vremena na Instagramu. Reci nam ukratko kako se razvila “ovisnost” baš o toj društvenoj mreži? Svoj prvi profil otvorila sam prije kojih šest godina. Fotke s izlazaka, putovanja i milion selfija bili su većinski sadržaj tog profila (ah, ta mladost). Onda sam postala majka i ušla u posve novu dimenziju instagrama. Jedan od novih svijetova koji sam otkrila su instamajke. Majke koje dijele svoja iskustva, svoju sreću i tugu i ono najbitnije zbilja su podrška jedna drugoj. Sada ga obožavam. On mi je odmor za dušu.

Oduševljene smo slikama tvojih preslatkih blizanaca. Kako nastaju tvoje slike? Spontano ili voliš ponekad i namjestiti scenu samo za fora sliku? Ja vam stalno razmišljam o fotografiji. Što god vidim vrtim u glavi kako bih to uklopila u dobru fotografiju. Imam jako puno ideja, al’ onda najčešće zašteka realizacija.  Ako je fotografija tematska (Božić, Uskrs, monthlyphoto), onda si tu dam više truda i namjestim scenu. Dečke pustim da budu spontani i onda obično bježe iz kadra padajući na glavu s kreveta. 

Ono što volimo pitati sve naše instamame je na koji ih je način instagram povezao sa ostalim mamama. Jesi li s nekima od njih popila i kavicu uživo ili su za sada to još uvijek virtualna prijateljstva? Kako sam jedina majka u svojoj okolini, instamame mi daju osjećaj da nisam sama i kad pričamo o svojoj djeci  znam da me razumiju. Najdraže riječi koje jedna majka može izgovoriti drugoj  mislim da su “I meni je to isto tako bilo.” i onda onaj pogled znam, znam sve znam. Mislim da bismo mogle danima razgovarati o odjeći, uređenju sobe, novim brendovima, ALI DJEČIJIM, a o svakodnevnici godinama i to sve bez osjećaja napornosti. Od prije poznajem mame @lorena_m_f i @o_najna, išle smo u istu školu. A nove mame koje sam upoznala uživo i svakodnevno se čujemo su supermame (https://www.supermame.hr/2017/03/18/mi-smo-supermame/)
Prihvaća li tvoj muž rado ulogu #instagramhusband-a? Moj #instagramhusband je presmiješan. Glumi kako mu je to sve nezanimljivo, a onda ga uhvatim svaku večer kako mi na mobitelu sa smiješkom na licu pregledava instagram i čita svaki komentar. 
Kakve IG profile voliš? Volim stvarno svašta. Pratim profile koje objavljuju fotografije majčinstva, prirode, hrane, vezani su uz lifestyle, interijer, modu čak i one koje objavljuju samo biljke @plantsinfocus jer djeluju opuštajuće. Od stranih profila uvijek me na kraju privuku majke sa farmerskim štihom kao što je @bekahrussom i @alyjaneryan, a naše mame mogu redom taggirati.