ostajemo doma i vježbamo

unsplash.com

Doma smo. Manje se krećemo. Češće otvaramo frižider. No ipak, odlučile smo da nam karantena neće biti još samo jedan izgovor za nevježbanje. Ne samo zbog straha od nakupljanja kilograma, prvenstveno zbog toga što nam je to potrebno. Zbog zdravlja, mentalnog i fizičkog. Pokrenite se i vi!

Zahvaljujući internetu i društvenim mrežama, vježbe i treninzi dostupni su više nego ikad.

 

@anagirlyfitness

Ana je trenerica i suosnivačica Girly Fitness-a. Na njezinom instagram profilu možete pronaći vježbe i savjete za prehranu. Ana vježba doma uz dvoje djece male djece!

 

@korana_yoga_place

Za one koji žele spojiti vježbanje s meditacijom tu je supermama Korana. Osim na instagramu njezine vježbe i besplatne treninge možete pronaći na ZOOM aplikaciji (javite se Korani u inbox za link!)

 

@nevenarendeli

Nevena Rendeli zajedno je s Martinom Mavrin Jeličić i Mirnom Medaković Stepinac osmislila vježbe koje možete raditi i u svom dnevnom boravku. Pronađite ih svaki drugi dan na Neveninom profilu ili na You Tube-u.

 

Feminine Flow by Ivka Armanda Todorović

Ivka Armanda Todorović osmislila je online treninge koji su, kako ona navodi, kombinacije yoge i plesnih vježbi ukomponiranih u koreografiju na kraju treninga. Cilj treninga je razgibavanje tijela, stretching i rekreacija. Emocionalni cilj treninga je osvještavanje ženstvenosti, upoznavanje emocija nježnosti, senzualnosti, seksualnosti i snage te oslobađanje stresa i otpuštanje “negativnih” emocija.

 

@andreasolomun

Andrea na svom profilu nudi besplatne live treninge za cijelu zajednicu, posebno za one koji trenutno nemaju mogućnosti za financijske izdatke. Priključiti se možete uz slanje maila na andreasroom@andballet.eu.