što se sve krije u supermame božićnoj kutiji?

božićna kutija
foto: Pepper Family

Još svega par dana i stiže nam Božić. Odavno smo postavile lampice, okitile borove i zaronile u čaroliju Božića, jer nam to svima, osobito ove godine, treba. Zato smo upravo ove godine pripremile božićne kutije s malim hrvatskim proizvođačima i s našim partnerima koji nas podržavaju od kako smo stvorile ovu malu virtualnu zajednicu mama, za sve naše kolumnistice i blogerice koje nas prate od samih početaka i koje s vama nesebično dijele svoje misli uobličene u kolumne.

božićna kutija
supermame box

U supermame božićnoj kutiji nalaze se proizvodi hrvatskih proizvođača. Kako je ova godina posebno teška za sve nas, male poduzetnike, ovo je i naš način da ih podržimo i zahvalimo im se.

božićna kutija
granolarama

Granolarama supermame Adriane, mlade poduzetnice i liječnice koja je svoju ljubav prema zdravoj prehrani oblikovala u ovaj paketić zdravog doručka.

božićna kutija
Destilerija Aura

Destilerija Aura, istarski brend poznat po svojem gin Karbunu, čijom kupovinom trenutno možete pomoći gradu Zagrebu nastradalom u potresu, jer je upravo destilerija Aura sav prihod od prodanih helping gin boca odlučila donirati.

matična mliječ
medo-flor

Medo-flor, domaći pčelinji proizvodi koji su nastali u toplom domu obitelji iz Donjeg Dragonošca. Tradicija proizvodnje pčelinjih proizvoda krenula je još 1983. godine kao hobi, a danas brinu o zdravlju mnogih obitelji. Medo-flor proizvodi su med, namazi, med s dodacima, dodaci prehrani na bazi pčelinjih proizvoda i instant pića.

supermame box
San Kozmetika, Melli Aromatica, Aura Kozmetika

U našoj kutiji pronašli su se i beauty proizvodi za naše mame. San kozmetika, također hrvatski brend koji već godinama brine o njezi kože žena, trudnica i beba. U kutiji su se pronašli njihov novitet gel za čišćenje lica, balzam za njegu strija, medeno mirisni piling za tijelo.

Pored San kozmetike, naše mame moći će uživati i u losionu za tijelo Melli Aromatica  iza kojeg stoje mama Vesna i kćer Ivana, aromaterapeutkinja i ekonomistica, koje su podignule ovaj domaći brend na noge.

U Supermame kutiji našla se i Aura kozmetika, brend koji nas podržava i prati već godinama, a od njihovih proizvoda uživat ćemo u puderastim i zagasitim nijansama ruževa za usne.

supermame box
Slastičarna Vincek

Nakon njege za tijelo i zdravlje, u kutiji se pronašla i slastica za naše mame. Personalizirani božićni medenjaci, koji su stigli iz Vincek slastičarnice.

supermame box
Supermame majica

supermame box Neizostavan dio naše kutije su i Supermama proizvodi. Novitet među našim proizvodima ove godine su i maskice Supermame, pored dizajnerske majice i kave s ilustracijom Ane Tevšić Nauković i mirisa kave divnog Karla koji stoji iza brenda imena Four Wheel Coffe Roaster.

Lupilu kašice, lupilu biorazgradive maramice, lupilu baby oil, lupilu losion za bebe, lupilu štapići za uši
Lupilu

Jedan od naših najvjernijih partnera – Lidl, koji nas prati i podržava od samih početaka, u kutiju je stavio svoje baby asortiman Lupilu – bio kašice, ulje i losion za bebe, štapiće za uši, te biorazgradive vlažne maramice.

poklon bon u iznosu od 100 kuna, supermame box, edukacentar
Edukacentar

Za kraj, u našoj kutiji pronašao se i poklon bon u iznosu od 100kn koji će mame iskoristiti za edukaciju u Edukacentru koji nudi pregršt sadržaja. Supermame znaju koliko je važno ulagati u svoj osobni razvitak i znanje, ubrzo ćemo podijeliti s vama i naše iskustvo online edukacija koje smo prošle s odličnim i stručnim ljudima iz Edukacentra.